Business

Mann avvist av bilforhandler fordi han så fattig ut, får sin hevn

ADVERTISEMENT

Her er en klassisk leksjon om hvorfor man aldri skal dømme noen etter utseendet. Eller mer nøyaktig i dette tilfellet, hvorfor selgere aldri bør dømme folk etter hvordan de er kledd.

En eldre mann i Thailand som heter Lung Decha gikk nylig fra forhandler til forhandler med en drøm. En drøm om å kjøpe en ny motorsykkel.

Dessverre for Lung så gjorde de for store klærne hans at han så fattig ut. Faktisk så ble han ofte tatt for å være hjemløs. Som følge av dette, gikk han fra en forhandler til den neste, og det virket som om hver eneste selger ignorerte ham. Etter mange timer og iherdige forsøk, fant Lung endelig en forhandler som var villig til å snakke med ham.

I følge den thailandske nyhetskilden Sanook, var Lung i stand til å finne og kjøpe drømmemotorsykkelen fra den sjeldne, vennlige forhandleren etter bare ti minutter. Han betalte i kontanter. 17.000 dollar for en ny Harley Davidson. Både Lung og den vennlige selgeren gikk lykkelige hjem den dagen.

Bilder av Lung og den nye Harleyen hans har gått virale på sosiale media. AsiaOne påstår at at Lung jobbet hardt og sparte hele livet for å kunne kjøpe denne motorsykkelen. Selv om Lung aldri har vært av de mest velstående, hadde han en drøm han var villig til å jobbe hardt for å oppnå. Det ser ut til at denne holdningen virkelig har gjort inntrykk på folk.

P.S. Denne posten er løst basert på artikkelen fra NextShark med overskrift: Thai Man Ignored At Dealership for Looking Poor, Pays For a New Harley-Davidson With $17,000 Cash.

ADVERTISEMENT

By accessing or using this site you represent that you have the full authority to act to bind yourself, any third party, company, or legal entity, and that your use and/or interaction, as well as continuing to use or interact, with the site constitutes your having read and agreed to these terms of use as well as other agreements that we may post on the site.

© 2016 Check This, Bro! All rights reseved

To Top